Sessio 7

Benvolgudes famílies i amics,

Aquests divendres vam arribar a l’última sessió d’aquest curs del projecte intergeneracional  CRENCO, amb els alumnes de Secundària Institut Francesc Macià i el Casal de Gent Gran Gavarra, una sessió molt emotiva.

La gent gran va convidar als alumnes al casal i van preparar una xocolatada per mostrar als alumnes com s’organitzen ells al casal. Tots van compartir una estona de dolços i conversar en una gran taula.

Després de l’esmorzar, van fer una dinàmica de recollida de dades i opinions, tant de resultats que han estat positius per als participants, com de propostes de millores de cara a futurs programes socioeducatius. També van gaudir recordant moments viscuts i ballant junts.

Després d’aquesta dinàmica l’Ajuntament de Cornellà ens va acompañar a  l’entrega de diplomes a tots els participants i professionals. Moltíssimes gràcies per ser-hi.

Des del projecte CRENCO, us volem fer un homenatge a tots els participants i professionals que heu desenvolupat aquest programa i us volem agrair la vostra predisposició i participació. Creiem que s’ha format un grup molt especial de gent gran, alumnes i professionals. Ara quan us trobeu per la ciutat segur que tindreu en comú un bonic record.

Moltíssimes gràcies a tots i molta sort!!

 

Video recull projecte 2018-2019

 

Screenshot_20190519_085427_com.huawei.himovie.overseasdavdavdavScreenshot_20190519_090249_com.android.gallery3dScreenshot_20190519_090344_com.huawei.himovie.overseasdavdavdav