SESSIÓ 6 – CITILAB CENTRE TECNÒLGIC

Benvolguts amics,

Avui 22 de març els nens de l’escola Abat Oliba i els residents de la residència Domus, han fet una sortida al centre Citilab per realitzar una sessió d’informàtica adaptada als perfils. El centre a posat a la  nostra disposició l’espai i les eines necessàries per poder desenvolupar l’activitat.

Durant la sessió nens i residents han realitzat dues activitats, a la primera han compartit un  joc educatiu interactiu, una activitat en la qual havien de treballar les bones maneres de fer amb una gimcana interactiva,  havien d´ escollir el seu avatar i passar les diverses activitats proposades per guanyar i passar al següent edifici de joc.

Després d’aquesta activitat els nens han preguntat als residents el poble on van néxer i amb l’ajut de Google maps els han portat al seu poble natal, els residents bocabadats  i emocionats han pogut veure insitu el poble on  van créixer i van jugar de petits, ja que feia molts anys que no ho veien. Tots ho han passat molt bé i no volien marxar..

Volem agrair a l’Ajuntament de Cornellà el seu suport i en especial a tots els professionals del centre CITILAB centre tecnològic de Cornellà, que avui ens han donat tot el seu suport, ens han acompanyat i ens han fet sentir com a casa.

Gràcies, moltes gràcies!!

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC