Sessió 1

Benvolgudes famílies i amics,

Ara sí, a poc a poc, durant finals d’octubre principis de novembre els centres participants donaran lloc a les primeres trobades intergenerancionals.

Aquest curs estem molt contents de veure créixer la família de «Recol·lectors de felicitat», de mica en mica us anirem presentant als grups.

Aquest matí el grup d’alumnes de 4rt de primària de l’escola Mediterrània, han anat emocionats i nerviosos a conèixer als residents del centre Frederica Montseny. En arribar els residents també esperaven emocionats veure les cares dels seus nous companys d’aventura i de seguida alguns ja han començat a parlar!!

(Hem de dir que tots estàvem una mica nerviosos… però això millor no ho digueu a ningú, que quedi entre nosaltres…)

Tots han anat seient en cercle i amb una dinàmica de presentació, el suport d’una gran pilota, i unes fitxes que els participants han treballat durant les últimes setmanes  amb les mestres, (la Rosa i la Marta) i les educadores socials (la Beatriz i la Cristina), tots han anat explicant moltes cosetes interessants de la seva persona.

Tots ho hem passat molt bé però com sempre se’ns ha fet curt… però no patiu perquè això acaba de començar!!

Moltes felicitats per la feina d’avui i gràcies al gran equip de mestres i educadores socials que ho heu fet possible!!!

NO IMPORTA LA TEVA EDAT, SEMPRE HI HA ALGUNA COSA BONA QUE ESPERAR.LYNN JOHNSTON.

SONY DSCSONY DSC

IMG_20191022_001126_053SONY DSCSONY DSC

SONY DSCSONY DSCv1.JPGSONY DSCSONY DSCSONY DSCv13.JPGSONY DSC