Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris – Esplugues de Llobregat (Barcelona)

logosjdd_webhttp://sjdsse.cat/

Benvinguda

Som un centre que va iniciar la seva activitat dins del sistema sanitari integral d’utilització pública (SISCAT) l’any 2006.

Som una entitat sense ànim de lucre (non-profit), que s’ha consolidat com a referent en el territori per el fet de proporcionar cures de qualitat en un model d’atenció orientat al pacient i a la seva família,que son el centre de les nostres atencions.

Treballem perquè els nostres valors : qualitat,respecte,responsabilitat i espiritualitat (HOSPITALITAT) , hi siguin presents en el dia a dia i que aquest fet assenyali l’estil assistencial que proposa l’Orde de Sant Joan de Déu.

Tenim un equip humà molt identificat amb el nostre model assistencial i aquest fet facilita que la seva professionalitat i qualificació es faci mes patent en la atenció al malalts.

Mirem cap el futur amb optimisme,amb il.lusió i amb compromís. Això facilita que tinguem la organització immersa en un procés de millora continua amb el clar objectiu de donar un servei cada vegada de més qualitat i de mes seguretat clínica.

Amb aquesta web pretenem donar la informació suficient perque ens conegui. No dubti en contactar amb nosaltres si precisa mes detalls.