CLOENDA PILOT CRENCO, ESCOLA ABAT OLIBA CORNELLÀ.

Dijous dia 14 de juny a l’Escola Abat Oliba va tenir lloc la cloenda del Pilot CRENCO, un projecte innovador intergeneracional, socioeducatiu i terapèutic que pretén fomentar les trobades entre nens i gent gran en horari lectiu amb l’objectiu d’educar i tenir consciència de les persones durant totes les etapes de la vida.

Avui en dia tothom parla d’innovació, doncs bé, innovem amb el coneixement que ja existeix…innovem per ajudar als més vulnerables, innovem per recuperar valors, innovem per cuidar persones, innovem per fer entendre als nostres fills/es que tenir una discapacitat no et resta oportunitats, innovem per trobar-nos al futur amb persones que estiguin capacitades i preparades emocionalment per entendre que vol dir envellir i cuidar dels altres.

Agraïments

Ajuntament de Cornellà  per impulsar aquest projecte a la seva Ciutat, donant tot el suport i els recursos necessaris per a un bon desenvolupament.

Creu Roja de Cornellà per la seva col·laboració, predisposició i amabilitat que sempre ens han donat durant tot el projecte.

Gràcies a tots i cada un dels participants i professionals de l’educació de l’ Escola Abat Oliba, professionals de la residència DomusVI Sant Jordi, a tots gràcies per la vostra col.laboració, participació i acompanyament en d’ aquest projecte. Un projecte en el que tothom té una part molt important.

Ens veiem a l’octubre!

Us desitgem  que gaudiu d’un bon estiu!

Video recull projecte Pilot

http://freemusicmiau.blogspot.com/

La directora de l’escola i representacions de l’Ajuntament de Cornellà fan entrega dels diplomes a tots els participants, voluntaris i entitats.Finalització jornada.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Regal dels residentes als alumnes de l’escola

SONY DSC

Cloenda amb jocs de taula i danses alumnes de 3è. (Domino, memori, Uno, Slime, jocs de coordenades i Mikado).

La Sra. Regla(Resident), Campiona de Catalunya en domino, comparteix amb els nens la seva afició.

SONY DSCSONY DSC

SONY DSCSONY DSC

Danses i tocada de flauta dels alumnes de 6è

SONY DSC

 

Un alumne assecar les llàgrimes d’un resident emocionat per la cloenda.

SONY DSC

Alguns alumnes fan una gran abraçada de grup al Miguel, no és un adéu.. és un fins aviat…

SONY DSC