Colaboradors

 

Sant Joan de Déu Research Foundation. Centre coordinador del projecte i col·laborador en la recerca de finançament.

 

Ajuntament de Cornellà de Llobregat. Entitat impulsora del projecte. Donant tot el seu recolzament i finançament per algunes activitats realitzades.

 

Creu Roja de Cornellà de Llobregat. Entitat col·laboradora al projecte posant a disposició els seus professionals i aportant el transport dels residents vetllant pel seu benestar durant el trajecte.

 

DomusVI Sant Jordi Cornellà de Llobregat. Centre que participar al projecte, posant a disposició el seu magnÍfic equip de professionals que han participat en el desenvolupament d’algunes activitats del projecte, a més d’aportar finançament per l’activitat de teràpia amb gossos realitzada al projecte pilot CRENCO.

unnamed

 

Escola Pública Abat Oliba de Cornellà de Llobregat. Centre que participa al projecte, posant l’equip necessari per poder desenvolpar el projecte, tutores i equip directiu en col·laboració per la realització d’algunes de les activitats realitzades.

cole

 

Ampa Escola Abat Oliba Cornellà de Llobregat. Associació de pares i mares que ha recolzat aquest projecte i ha col·laborat en la xocolatada i esmorzar dels participants a la sessió del concert de nadal.

ampa

Institut Públic de secundaria Francesc Macià Cornellà de Llobrega. Centre que participa al projecte, posant l’equip necessari per poder desenvolpar el projecte, tutores i equip directiu en col·laboració per la realització d’algunes de les activitats realitzades.

encabezado_01