Recepta galetes alumne 4rt de primària. Grups intergeneracionals a casa. Fas un bon equip intergeneracional a casa i ens ho vols explicar? Contacta’ns

 

Benvolgudes famílies i amics,

Sabem que estem vivim moments molt complicats, però tot moment difícil sempre hem de buscar una part positiva i d’aprenentatge.

Com sabeu, ara els grus intergeneracionals no es poden veure perquè tots estem confinats tot i que segueixen treballant d’una manera diferent de la habitual. Les propostes i les iniciatives s’han posat en marxar i us les anirem explicant de mica en mica.

Però ara volem parlar d’altres equips  intergeneracionals, uns grups molt i molt especials que aquests dies estan molt i molt actius, sabeu a qui ens referim…

EXACTE! Parlem dels pares, mares, fills i filles que conviuen intensament aquests dies a casa. Pares, mares quantes vegades penseu i parleu que us agradaríi disposar de més temps per estar amb els vostres fills i filles. Doncs ara és un bon moment per gaudir i compartir.!!

Avui us compartim i us convidem a gaudir d’aquesta recepta de cuina “galetes caseres” us animem a que les feu amb els vostres fills i filles.

La cuina també és un bon recurs educatiu per aprendre i treballar el vincle.

Un nen pot ensenyar tres coses a un adult: a posar-se content sense motiu, a estar sempre ocupat amb alguna cosa i a saber exigir amb totes les seves forces allò que desitja. Paulo Coelho.

dav

IMG_20200325_203019dav