Ens sumem a col·laborar i compartir continguts d’entreteniment educatiu amb l’Ajuntament de Cornellà i la plataforma Maxi Mec Mec, Aixeca el teló de casa teva. Experiència escènica intergeneracional. “El Pacte”

 

Benvolgudes famílies,

Volem fer un homenatge a la gent gran, col·lectiu que aquests dies està patint durament el virus COVID-19.

Ens sumem a col·laborar amb l’Ajuntament de Cornellà i la plataforma Maxi Mec Mec, Aixeca el teló de casa teva i us compartim aquesta  experiència escènica intergeneracional a totes les famílies que esteu a casa. Durant 15 minuts gaudireu amb els vostres fills, alumnes de primària i secundària de la importancia de les relacions intergeneracionals.

Una generació d’ exemple en força, actitud i lluita.  Us tenim molt presents i no us oblidem!! 

Tot sortirà bé. Queda´t a casa!!