Taller online macaretes a casa manualitat

 

Benvolgudes famílies i amics,

Des de CRENCO desitgem que tots estigueu bé i a casa.

Avui us volem fer arribar un vídeo taller online, on la Sra. Milagros una persona gran del grup intergeneracional del casal de gent gran ens mostra com fer a casa una mascareta amb filtres de cafetera, grapes i gomes.

Com veieu encara que estem confinats a casa la tecnologia ens permet tenir una gran finestra al món.

Milagros des de CRENCO et volem agrair la teva aportació i col·laboració, creiem que és una molt bona idea per a compartir!  aquest vídeo segurament arribarà a moltes cases i moltes famílies podran fer la seva mascareta com una activitat de manualitats.

Important heu de tenir en compte que aquestes mascaretes no serviran per protegir, només per fer una manualitat a casa.

Com fer una mascareta a casa manualitat