Escola de primària Suris – Casal de gent gran Rubio i Ors.

 

Bona nit famílies, amics, companys, seguidors i també als que ens visiteu puntualment!! Aquí tots sou benvinguts.

Les nits són moments especials, tot i que a vegades els ulls estan cansats i els dits piquen una mica més lents, és el moment perfecte per escriure.  Els més petits i petites ja dormen i disposem de temps per explicar algunes de les moltes cosetes que estan passat allà fora. I a fora d’on? us preguntareu molts…

Doncs ens referim al nostre món social, un món en el qual tot passa massa ràpid i on és difícil que les persones parin i s’adonin que darrere, al costat o davant constantment ens creuem amb altres persones.

Per això nosaltres donem molta importància a la creació d’espais en els quals, compartir i dedicar temps els uns, als altres entre les diverses generacions és una de les nostres prioritats

Els alumnes del primer grup de l’Escola de primària Suris i la gent gran del Casal Rubio i Ors ho saben molt bé, doncs per primera vegada es van donar cita i van gaudir d’una sessió de presentació molt emocionant. Tots tant alumnes com gent gran portaven les seves fitxes fetes per ells mateixos i on a través del joc van anant descobrint qui s’amagava darrere d’aquella fitxa. Un matí molt divertit i emocionant amb el que tots es van emportar un bonic record i les ganes de tornar-se a trobar, volem més…!!

Aviat el segon grup donarà inici i tornarem a donar lloc a espais màgics com aquest.

Benvinguts a la xarxa! la família creix i això ens agrada molt!!

Difuminator_19-2-2020-11-59-36

IMG-20200220-WA0003IMG-20200220-WA0004 (1)IMG-20200220-WA0000

Difuminator_19-2-2020-11-59-36