Viladecans alumnes de primària i gent gran compartint risoteràpia

 

Bona tarda famílies i amics,

Com ja sabeu tots els centres estan molt actius i avui us compartim la sessió de risoteràpia que van compartir la gent gran i els alumnes de primària de l’Escola Mèditerrània i el centre Frederica Montseny.

La risoteràpia  és una tècnica psicoterapèutica que produeix beneficis mentals i emocionals per mitjà del riure. No pot considerar-se una teràpia, ja que no cura per si mateixa les malalties, però en certs casos aconsegueix sinergies positives. I sinó que preguntin aquest grup intergeneracional!

La màgia és un pont que et permet anar del món visible cap a l’invisible. I aprendre les lliçons de tots dos mons (Paulo Coelho)

Per això nosaltres, ens encanta crear moments màgics!!

PHOTO-2020-02-17-13-31-00IMG_0335IMG_0374IMG_0334PHOTO-2020-02-17-13-31-00