Formació beneficis de la Intervenció Assistida amb Gossos (en endavant IAG), soledat, gent jove, gent gran.

Holaaa com esteu!!!

Avui us volem explicar un dels programes suuper interessants que estem portant a terme amb un dels grups intergeneracionals Institut Francesc Macià – Casal de gent Gran.

Com tots molt bé ja coneixeu, aquest és un projecte en el qual a través de l’educació es vol  que tots els participants a més a més de compartir el seu temps, amb un clar objectiu de treball en valors, també puguin adquirir noves competències i coneixements.

L’objectiu d’aquesta formació és que el grup intergeneracional pugui adquirir coneixements sobre com treballen aquests gossos IAG davant d’algunes de les malalties de l’envelliment i  com aplicar els aprenentatges amb els adults grans.

Amb els alumnes treballarem perquè puguin ser capaços de reconèixer algunes de les moltes realitats de l’envelliment, com poden ser la soledat, el deteriorament cognitiu i algunes de les malalties com l’Alzheimer. I la gent gran podrà adquirir nous coneixements respecte als joves a través d’una visió positiva. Un programa de formació  teòrica i pràctica on alumnes i gent gran treballaran conjuntament.

Tot això gràcies a l’Elisa i a tot el seu equip de professionals.

IMG_2096IMG_2043IMG_1888IMG_2012IMG_2005IMG_2095IMG_1925IMG_2004IMG_1917 (1)

IMG_2096