Trobada intergeracional gimcana de jocs de taula, aplicacions, mòbils i aeròbic.

Bona tarda famílies i amics!

Primer de tot Feliç any 2020!!

I ara sí, ja tornem a ser aquí, després d’unes setmanes plenes de festes, menjars familiars i molta gresca, tornem a ser aquí amb les piles molt carrades i amb moltes ganes de seguir compartint amb tots vosaltres totes aquestes trobades intergeneracionals.

Divendres 10 de gener un dels grups d’alumnes de secundària de l’Institut Francesc Macia  i la gent gran de Gavarra, van tornar  a la seva cita mensual. A l’arribada la Sandra, tutora del grup de l’institut ens esperava ja al vestíbul. Tots ens vam repartir i organitzar segons la programació i vam gaudir d’una gimcana de jocs de taula, una activitat on els joves ajudaven a la gent gran amb els mòbils i les aplicacions i també una magnífica sessió d’aeròbic.

Alumnes i gent gran, quan veiem el que gaudiu, ens doneu el motiu i la força per seguir lluitant.

GRÀCIES!! Ens veiem aviat!!

oznorCBdavrptnbdavrptnb

davrptnbdav

oznorCB

oznorCB