Postals de nadal i assaig general del concert de nadal de l’escola de primària Abat Oliba i Casal Cívic Riera

Benvolgudes famílies,

El grup intergeneracional de l’escola Abat Oliba i el casal Riera de Cornellà amb un total de 90 participants es van donar cita el passat divendres.

Amb moltes ganes i emoció van compartir una tarda molt intensa. Els professionals van començar donant les instruccions al grup i una vegada entesa l’activitat els participants van començar a pintar unes postals nadalenques amb la tècnica de pintura amb els dits.  Els alumnes marcaven un dit i la gent gran un altre dit i junts van crear uns arbres de nadal preciosos.  Aquesta activitat va donar lloc  al treball en equip entre participants a més de la creació  d’espais de conversa.

En acabar van donar lloc a l’assaig de la cançó de nadal que junt han de cantar…ala!!! ja s’ha m’ha escapat…bueno va us ho explico baixet però guardeu-me el secret….resulta que la gent gran a rebut una invitació per part l’escola on els conviden a gaudir i participar del concert intern de nadales on participen tots els alumnes del centre educatiu. Quina passada oi!!! Ens encanta poder xivar-nos d’aquestes cosetes sense que ningú s’adoni jijiiji)… 

A més a més donat que la pintura ja estava ben seca durant aquesta setmana, els professionals han fet arribar les postals als participants, que en aquesta ocasió els hi ha tocat treballar una mica més profund, treballant, la redacció de textos, l’escriptura i l’ortografia.

Ara que ja està tot a punt, demà podran fer l’intercanvi de postals  amb centenars de missatges i bons desitjos per aquestes festes de Nadal!!

Un dels principals obectius de l’educació ha de ser ampliar les finestres per les quals veiem el món. Arnold Glasow.

dav

davScreenshot_20191218_180658 (1).jpgScreenshot_20191218_180717

dav

IMG_20191218_182028.jpgdav

IMG_20191218_181427dav

IMG_20191213_154847.jpg

IMG_20191218_181402

dav