Saps quin és el teu arbre? Escola Alemanya – Socio sanitari Sant Joan de Déu.

Bona nit famílies i amics!!

Com esteu??

Avui us volem explicar una mica la segona trobada dels alumnes de l’Escola Alemanya i la gent gran del Socio Sanitari Sant Joan de Déu. Tot i que fa un mes que no es veuen, els dos grups per separat han estat treballant. Per una banda els alumnes han dibuixat uns arbres molt especials, diem que són molt especials perquè cada un d’ells, és únic i personal. Una vegada dibuixat els vam fer arribar a la gent gran que amb molta il·lusió els van pintar de diversos colors.

Durant la sessió de dijous 12 de desembre el Pablo i la Claudia de professió terapeutes van dinamitzar la sessió amb el suport dels diversos professionals i voluntaris.

Van donar els arbres a la gent gran i els alumnes havien de descobrir qui tenia el seu arbre. Amb aquesta activitat tots els participants van descobrir qui serà el seu company de projecte durant aquest curs. Amb tots els dibuixos també han fet un mural que seguiran treballant durant les properes sessions. Junts han pogut compartir espais de conversar i conèixer una mica més de qui s’amaga darrere  d’aquell físic tant d’un jove com de gent gran.

En acabar els alumnes havien preparat una sorpresa a la gent gran… havien fet unes nadales dibuixades i escrites per ells mateixos per desitjar un bon nadal i unes bones festes a la gent gran. La gent gran s’ha emocionat molt doncs no esperaven aquest detall tan bonic!

Uns grans artistes aquests alumnes!! Seguim avançant amb ganes de més!!

Us desitgem que gaudiu del Nadal i unes bones festes!!

SONY DSC

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC