Viladecans – Amb l’arribada del Nadal compartim balls i danses de cada època

 

Benvolgudes famílies i amics ja estem som aqui de nou,

Com veieu els grups intergeneracionals estan molt actius i ens fan arribar tots els treballs que estan realitzant. Ens encanta poder mostrar tota la feina que fan conjuntament professionals dels diversos àmbits, alumnes i gent gran. No us podeu imaginar com ens feu tremolar el cor d’emoció.

Dilluns els alumnes de primària de l’escola  Mediterrània i els residents de Frederica Montseny es donaven cita per gaudir d’una sessió de treball. Amb motiu de l’arribada del nadal els alumnes de l’escola van preparar unes coreografies de ball xulíssimes per la gent gran i no us imagineu com ballen aquests nens i nenes.

Però això no va ser tot, quan van acabar les coreografies els alumnes van sorprendre a la gent gran amb uns PASODOBLE! Mare de Déu, si és que pensen en tot aquests alumnes i professionals, ens deixeu bocabadats.

Gràcies per compartir amb tots nosaltres aquests moments viscuts i omplir d’alegria el cor de tantes persones.

Sou uns grans recol·lectors de felicitat!!!

Moltíssimes felicitats us desitjem que gaudiu d’unes bones festes a tot el grup classe intergeneracional i a tots els professionals.

Bones  festes equip!!! en veiem al gener.

 

58a6f8c8-49a0-48c1-a47d-8324fee14858

IMG_9592IMG_9596IMG_9565.JPGIMG_9580.JPG58a6f8c8-49a0-48c1-a47d-8324fee14858.jpg