Visita Mr. Horst Krumbach (Alemanya) i Natalia Peryzeva (Rússia) i sessió de treball Escola Abat Oliba – Casal Cívic Riera Cornellà de Llobregat

Benvolguts lectors/ers,

Ahir dijous vam tenir el plaer de rebre la visita de  Mr. Horst Krumbach procedent d’Alemanya i la seva sòcia de cooperació en Rússia, una impressionant dona Mrs. Natalia Peryzeva.  Dos professionals amb molta experiència i molt recorregut en aquest camp intergeneracional.

Amb el suport dels professionals de la Fundació Sant Joan de Déu, vam compartir tot un dia parlant dels diversos projectes que cada pais està portant a terme. Va ser molt emocionant i enriquidor veure que tenim tantes idees i objectius en comú i que en un futur podem arribar d’alguna manera a creuar els camins entre països.

També els vam portar a gaudir d’una de les sessions intergenercionals de treball. En aquesta ocasió l’escola pública Abat Oliba i el Casal Cívic Riera de Cornellà de Llobregat, que amb un total de 90 participants i 5 professionals van realitzar una activitat anomenada “Memory”.  Aquesta activitat coordinada per la Mery Jou, la mestra d’Anglès de l’escola, amb el suport de les tutores, directora i coordinadora del casal tenia el seguent objectiu:

En treball d’equip  les dues generacions havien d’ identificar i coneixer les diverses figures d’animals i els seus noms  en tres idiomes:  català castellà i angles, una activitat en col·laboració amb el projecte ETWINING que ja es treballà a l’escola.

Durant una hora les dues generacions van compartir converses i nous aprenentatges a través de les manualitats.

Hem volgut que Mr. Horst i Mrs. Natalia poguessin viure en primera persona una de les nostres sessions de treball del projecte CRENCO, a més de parlar i compartir conversa amb els diversos estaments i professionals, que ja fa 3 anys  que treballen en aquest projecte CRENCO.

Mr. Horst i Mrs. Natalia us volem dir que… ens ha encantat conèixer-vos, ha estat molt gratificant i emocionant. Una vegada més es demostra que no hi ha barreres en la comunicació, i les persones que es volen entendre ho fan. Hi ha moltes maneres de comunicar i nosaltres encara que no parlem el mateix idioma compartim una cosa més important, sentim passió i vocacio per la feina que fem i aquest missatge és molt clar.

https://www.generationsbruecke-deutschland.de/

Moltes Felicitats a tots els professionals  heu fet d’aquest dijous un dia molt especial.

Moltíssimes gràcies!!!

cof

cof

FB_IMG_1575000980691Screenshot_20191128_212057FB_IMG_1575000971202

dav

dav

cof

cof

cof

cof

FB_IMG_1575000990113

cof

cof