Polseres màgiques Viladecans

Benvolgudes famílies i amics,

Avui us parlarem de les polseres màgiques.

Aquestes polseres màgiques com molt bé les ha batejat l’educadora del centre educatiu de l’escola Mediterrània han aconseguit crear espais compartits entre les dues generacions. Ens és difícil poder transmetre i explicar-vos el que realment vivim i compartim durant aquestes trobades, l’intercanvi de valors i respecte és tan gran que se’ns eriça la pell només d’observar com gaudeixen els participants.

Els alumnes han explicat i ensenyat als residents com fer aquesta activitat a partir d’uns cartrons i fils de llana que han preparat durant el mes de novembre a classe. Una vegada feta l’explicació els han anat dirigint i donant suport fins aconseguir fer aquesta polsera màgica carregada de complicitat. Posteriorment els alumnes han posat la polsera al canell al resident en record d’aquesta trobada.

També durant aquesta activitat però en grups reduïts alumnes i gent gran realitzen una activitat socioeducativa a través de la teràpia amb gossos. Amb un objectiu de treball en equip tots treballen en la construcció d’un trencaclosques de valors, a través del joc amb la gosseta van identificant quines son les seves qualitats, noblesa, amabilitat, tendresa, respecte, actitud positiva, no judici, com els hi fa sentir la seva presència, què els aporta, (pau, tranquil·litat, alegria…).

Formeu un gran grup classe amics, moltes felicitats a tots, en especial a tot l’equip de professionals!

Si quieres recordar algo, concéntrate en tus emociones (Jorge Belzunces)

SONY DSC

IMG_9402SONY DSC

SONY DSC

IMG_9440IMG_94371a0b113f-a8df-4159-b44c-090789ed7cebIMG_9448IMG_9445

SONY DSC