Inici segona línea de 4rt d’ ESO Institut Francesc Macià – Casal de gent Gran Gavarra Cornellà de Llobregat

Benvolgudes famílies i amics

I seguim amb aquesta bona marxa del mes de novembre donant inici a més grups intergeneacionals. En aquest cas als alumnes de 4B d’ESO amb el casal de Gavarra.  Ens encanta poder ensenyar-vos i explicar-vos que fan i com treballen.

El grup es va trobar donant lloc a una hora de presentació i treball per grups dirigit per la Lidia Santano coordinadora del casal de gent gran i psicòloga de professió. Durant el temps de conversa els participants van tenir l’ocasió d’intercanvia històries i experiències de les seves vides.  Durant la segona hora de treballs van realitzar una sessió de risoterapia dirigida per Sergio Baños Rodríguez, formador en comunicació i desenvolupament professional Gestalt, que va ser tot un èxit.

Dues hores plenes de somriures i complicitats entre participants del grup intergeneracional.

Moltes gràcies i felicitats per la vostra implicació.

ins-5.JPG

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

Activitat risotèrapia

SONY DSC