Primera trobada grup intergeneracional Colegio Alemán Barcelona i Sociosanitari Sant Joan de Déu

Benvolgudes famílies i amics,

Avui dijous donem la benvinguda formalment als alumnes de l’Escola Alemanya de Barcelona amb la gent gran del centre sociosanitari Sant Joan de Déu.

La primera trobada entre alumnes i gent gran ha estat molt especial. A l’arribada al centre gent gran, professionals i voluntaris de Sant Joan de Déu han rebut als alumnes amb grans aplaudiments i música de fons.

Tots, tant alumnes com gent gran estaven molt contents, emocionats i nerviosos per poder posar cara, als que d’ara en endavant, seran els seus companys durant aquest curs escolar.

Asseguts en forma de cercle i sense que ells s’adonessin, hem pogut veure com tots es miraven uns als altres. (però com ja sabeu, aquestes són cosetes que us anem explicant sense que ells s’adonin que ho fem, així que guardeu mot bé el secret shhhhh…)

Seguidament ha començat l’activitat donant lloc a la presentació tant de participants com de professionals. Durant una hora el grup intergeneracional s’ha dedicat a escoltar, compartir, llegir, gaudir, practicar la posada en escena i alguns fins i tot han treballat la improvitsació. Sembla mentida oi…?? quantes coses es poden treballar només parant i dedicant una mica de temps als altres…

Moltes felicitats a tot el grup intergeneracional, heu estat fantàstics!!!

Agraïm molt especialment a tot l’equip educatiu, professionals sanitaris, monitors i voluntaris la vostra implicació i també volem fer una especial menció i agraïment a la Magic Line de Sant Joan de Déu per donar suport a aquest programa.

“Dime y lo olvido, enséñame y lo recuerdo, involúcrame y lo aprendo.”
Benjamin Franklin

 

davDifuminator_14-11-2019-9-3-30davoznorCOdavdav

dav

dav