Sessío història Romànica de la ciutat de Cornellà de Llobregat

 

Història de la ciutat de Cornellà, històries de la vida, escolta activa i fins i tot propostes per la ciutat en la qual, tots van coincidir.

Alumnes, gent gran i professionals van poder gaudir d’un fantàstic dia de sol. La trobada anomenada “Ruta Romànica de la ciutat de Cornellà de Llobregat”.

Aprofitant la cultura històrica de la ciutat el grup intergeneracional es va reunir davant de l’Ajuntament, lloc on van ser trobades en una reforma l’any 1928 les columnes que presideixen l’entrada a l’edifici de l’Ajuntament, veritables joies de l’art pre-romànic català. Durant la reforma de l’any 2009 en una reforma de la plaça, es van descobrir els fonaments de l’absis, que actualment es poden veure al costat de les columnes, també a l’entrada de l’Ajuntament.

Tutor, coordinador de 4art d’ESO i alumnes havien preparat un treball molt interessat sobre la història de la ciutat i van fer una exposició a la gent gran. Quan van acabar, els alumnes van demanar a la gent gran, si els hi podien explicar com era la ciutat i la seva vida quan ells van arribar d’altres ciutats.

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

SONY DSC