Inici projectes socioeducatius Intergeneracionals

Benvolguts/des,

Un nou curs ha començat i els equips de treball dels centres que aquest curs continuen, i s’incorporen de nous ja han començat a treballar.

IMG_20181004_170811 (2).jpg

Volem que aquest 2018/2019 sigui tan emotiu i enriquidor com el curs passat o més.

Aquest curs hem de donar algunes benvingudes.

Per una banda a l’Institut Francesc Màcia de Cornellà i al centre de Casal Gent Gran Gavarra que han volgut sumar-se en aquest projecte socioeducatiu intergeneracional.

També a l’Esther Macías, educadora social i psicopedagoga que a partir de setembre ja forma equip  de treball amb la coordinadora Sandra Díaz i desitgem que juntes puguin seguir treballant fent cada dia una mica més gran aquest projecte.

No ens podem oblidar dels pioners, donem les gràcies de nou a l‘Escola Abat Oliba de Cornellà i la Residència DomusVI Sant Jordi, per voler seguir sumant en aquesta tasca tan important que incorpora a la gent gran a seguir formant part de la comunitat activa.

Aviat us informarem dels projectes de treball que es desenvoluparan aquest curs als centres incorporats.

Com ja sabeu, seguim buscant suport i finançament per seguir treballant aquest projecte. Si voleu ajudar, aqui us deixem tota la informació.

Ajuda’ns a construir una societat d’oportunitats per a totes les edats.

SONY DSC

Donació per transferència bancaria indicant al concepte “Projecte CRENCO”.

Titular compte: Fundació Sant Joan de Déu

CAIXA BANK: IBAN ES83 2100 3887 0001 0011 9999

SWIFT: CAIXESBBXXX

La teva donació pot tenir deducció fiscal, podràs sol·licitar el pertinent certificat enviant un correu electrònic a sdiaz@fsjd.org amb les dades personals adjuntant el justificant de la transferència.

Tríptic CRENCO Català

Tríptico CRENCO Castellano

Information English

Tríptico CRENCO Castellano2Tríptico CRENCO Castellano1