Necessitem la teva col.laboració ajuda’ns a construir una societat d’ oportunitats.

Des de recol·lectors de felicitat posem en marxa aquesta campanya per aconseguir finançament per poder seguir treballant en aquest projecte que té com a objectiu treballar per les persones, fomentant els valors desde la infància crean oportunitats per arribar a un envelliment actiu.

Vols participar en aquesta iniciativa i aportar el teu granet de sorra?, sigui l’import que sigui podràs recolzar aquest projecte, entre tots és més fàcil arribar.

Aquests diners seran destinats a desenvolupament d’aquest projecte en el que treballarem per aconseguir arribar a més  nens i gent gran i aquests  puguin gaudir de treballs en comú i de la seva companyia.

Vols ser un recol·lector de felicitat?

Ajuda’ns a construir una societat d’oportunitats per a totes les edats.

SONY DSC

SONY DSC

Donació per transferència bancaria indicant al concepte “Projecte CRENCO”.

Titular compte: Fundació Sant Joan de Déu

CAIXA BANK: IBAN ES83 2100 3887 0001 0011 9999

SWIFT: CAIXESBBXXX

La teva donació pot tenir deducció fiscal, podràs sol·licitar el pertinent certificat enviant un correu electrònic a sdiaz@fsjd.org amb les dades personals adjuntant el justificant de la transferència.

Triptico CRENCO Català

Tríptico CRENCO Castellano

 

Tríptico CRENCO Castellano1Tríptico CRENCO Castellano2