Nens i residents excursió i gimcana al Parc de la Infanta de Cornellà

Avui dijous 24 de maig els alumnes de 3èB i els residents han gaudit d’una altra trobada. En aquesta ocasió tots han visitat el Parc de la Infanta de Cornellà. Allà els hi esperava la gimcana de les estacions.

En 5 grups de treball de 2 ridents i 5 alumnes han anat passant per totes les proves proposades, ho han passat d’allò més bé. Ha estat un dia molt especial, ja què s’han pogut observa vincles entre alguns alumnes  i residents. Finalitzada la gimcana s’ha fet el recompte de punts i ha sortit un grup guanyador.

Tots han rebut el seu diploma, i l’Associació Boskan els ha fet uns detallets a tots,  gorres, bolis i als nens que tenien gos a casa una bosseta de menjar.

Un dia de moltes emocions i il.lusions compartides.

Gràcies  a tots per ser-hi!!!

SONY DSC

SONY DSCSONY DSC

SONY DSCSONY DSCDSC05605.JPG

SONY DSC