Reunió prèvia “Projecte pilot Intergeneracional” Escola Abat Oliba – Residència SARquavitae Sanjordi

Divendres 20 d’octubre s’ha realitzat  la primera trobada dels professionals que participen en el projecte, per tal d’organitzar la primera sessió que es realitzarà el proper dijous 26 d’octubre, entre els nens de l’escola Abat Oliba de Cornellà i els residents de la Residència SARquavitae San Jordi.

Directora i tutores de l’escola, terapeutes i psicòleg de la residència junt amb la coordinadora del projecte, han aprofitat aquesta trobada per realitzar l’intercanvi de les cartes que els nens amb el suport de les seves tutores i els residents amb el suport de les terapeutes han realitzat amb molta il·lusió. Ha estat un moment molt divertit i emocionant.

Podem dir que queda iniciada aquesta prova pilot, esperem que tant nens com residents i professional gaudiu d’aquest projecte.  Anirem informant del seu desenvolupament.

Us deixem unes imatges.

SONY DSC

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC